اصول کنترل فرایند

1         مقدمه

  • تعاریف و ضرورت کنترل

2         اجزاء کنترل فرایند

  • اجزاء کنترل
  • کنترل حلقه بسته و حلقه باز
  • ابزار دقیق (سنسورها، شیرها و محرک ها )

3         کنترل کننده های تناسبی - مشتقی–انتگرالی و نحوه عملکرد آنها

  • کنترل کننده های تناسبی
  • تناسبی- انتگرالی
  • تناسبی-مشتقی
  • انتگرالی و نحوه عملکرد هر یک از آنها

4         روش های کنترل فرایند

  • روش های کنترل فرایند: پیشخوری – پسخوری - آبشاری – نسبتی –Spilit، Override – بسته ای و ...

5         تنظیم کنترل کننده های تناسبی – مشتقی – انتگرالی (به صورت عملی)

  • روش های تنظیم پارامترهای کنترل کننده های تناسبی – مشتقی – انتگرالی – روش حلقه باز ریگل – نیکلز، روش حلقه بسته زیگلر – نیکلز – روش تابروس – لایبن – روش یک چهارم دامنه و ...

6         کنترل گسسته و ترتیبی، نحوه عملکرد و پیاده سازی آن

  • کنترل گسسته و کاربرد آن
  • کنترل ترتیبی
  • کاربرد و نحوه پیاده سازی آن

7         بررسی فلسفه کنترلی یک فرایند عملیاتی

  • بررسی فلسفه کنترلی یک فرایند عملیاتی گاز

8         کنترل پیشرفته

  • روش های کنترل پیشرفته و جایگاه استفاده از آنها
  • شبکه های عصبی
  • منطق فازی
  • و ...
X
لطفا در صورت تمایل به دریافت خبرنامه‌های مهندسی و آموزشی شرکت و اطلاع از وضعیت دوره‌های در حال برگزاری، اطلاعات زیر را وارد کنید. کلیه اطلاعات شما، با حفظ امانت، نزد شرکت خدمات مهندسی و آموزشی پیتِک نگه‌داری می‌شود.
نام و نام خانوادگی
پست الکترونیک
تلفن همراه
زمینه تخصصی

ورود

کتاب ترموفلو مهندس سعادتی 

 

کانال تلگرام پیتِک 

 

 

 دریافت اطلاعات کتاب مبانی شیرین سازی آب- نگین بهشت کار